Gelderse Netwerkdag - Kerk en Duurzaamheid Apeldoorn - 6 oktober 2018

Is jouw kerk al duurzaam? Wil je weten wat je nog meer kunt doen? Wil je er iets aan overhouden?

Kom dan op 6 oktober naar de Gelderse Netwerkdag Kerk en Duurzaamheid en laat je inspireren door het verhaal
van en door Reinier van den Berg (weerman/Universiteit Wageningen), Martine Vonk (Christen Unie), Chris Stoffer
(SGP), e.a .

Ook zijn er diverse organisaties aanwezig die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben om je te laten zien wat er allemaal in en voor jouw kerk mogelijk is.
De Jachtlaankerk aan de Jachtlaan 141 in Apeldoorn is de gastheer van deze dag. **

Er zijn diverse workshops op het gebied van duurzame energie, verantwoorde voeding en eerlijke handel.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Apeldoorn, Werkgroep duurzaamheid
Apeldoornse Beraad van Kerken en stichting de Kim

Kosten: € 10,00 inclusief duurzame maaltijd.

Opgave tot 1 oktober met vermelding van het aantal personen via:
netwerkdaggeldersegroenekerken@gmail.com of telefonisch 0618193612

Download flyer (pdf)

** Door omstandigheden vindt de Netwerkdag Duurzaamheid van a.s. zaterdag niet plaats in de Jachtlaankerk, maar in Inloophuis de Herberg, Deventerstraat 40 te Apeldoorn.

Tevens hebben wij het programma drastisch moeten wijzigen. U vindt dat in de meegestuurde bijlage.

De Herberg is prima te bereiken met openbaar vervoer. U kunt lopen vanaf het Station of vanaf de bushalte aan het Marktplein. De parkeergelegenheid is beperkt, maar u kunt de auto prima kwijt in de parkeergarage onder het Stadhuis aan het Marktplein.

Door de wijziging zal er geen maaltijd zijn aan het einde van de middag. Tijdens de middag wordt de inwendige mens echter goed verzorgd en ... alles wordt kosteloos verzorgd.

Mocht u echter een gift willen geven t.b.v. het werk van de Herberg dan is deze welkom!

Download Flyer (pdf)