Actueel

Verhuizing Stichting Derde Hands


Derde Hands neemt op 2 maart 2016 een nieuwe werklocatie in gebruik.
 

 

Stichting Derde Hands  vanaf 2 maart 2016 actief op nieuwe locatie

Derde Hands neemt op 2 maart 2016 een nieuwe werklocatie in gebruik. Dankzij inspanning van de gemeente kunnen wij onze werkzaamheden op het gebied van ontwikkelingssamenwerking voortzetten.

 Het  nieuwe adres is: Imkersplaats 38, 7328 CJ Apeldoorn/De Maten/(Dreven), in het voormalige schoolpand achter winkelcentrum De Maat.

Graag uw extra aandacht: de bekende dinsdagavond voor het inleveren van goederen  aan de Oude Beekbergerweg komt te vervallen. (op dinsdag 23 februari zijn wij aldaar gesloten).

 De nieuwe inlevertijden zijn vanaf 2 maart 2016:

  • Elke maandagmiddag van 14.00 – 16.00 uur
  • Elke woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
  • Geen inlevering  in de maanden juli en augustus.

 

 Voor meer informatie over Derde Hands verwijzen we naar www.derdehands.com.

Veel Apeldoornse inwoners  kennen Derde Hands al jaren;  in  1978 begonnen  we met het inzamelen, sorteren en doorgeven van goederen die via onze stichting en op verzoek van de gevers een goed tweede leven krijgen in landen waar medemensen het nog  veel moeilijker en armer hebben dan wij hier in ons eigen land tegenwoordig meemaken. 

De tweedehands goederen geven wij door aan volwassenen, kinderen en allerlei instellingen zoals scholen, vakopleidingen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.  U kunt bij ons tijdens de openingsuren alles inleveren op het gebied van nog goed te dragen kleding, schoenen, huishoud- en bedtextiel,  dekens, gaaf en bruikbaar  keuken- en eetgerei, klein schoolmateriaal zoals schooltassen, schrijfgerei, papierwaren,  ongebruikte schriften, naaimachines,  lappen stof, naaigerei , breiwol en breikatoen.

Spreekt deze manier van samenwerking u aan en wilt u verder kennismaken, dan bent u van harte welkom!                 

Actueel

Met deze link kunt u het programmaboekje voor de vredesweek 2017 downloaden.
Het programmaboekje is gereed. U kunt deze hier downloaden.

U vindt hier het jaarverslag van 2015.

Gebed n.a.v. Brussel
Derde Hands neemt op 2 maart 2016 een nieuwe werklocatie in gebruik.