Week van Gebed - oecumenische samenkomst

Uitnodiging oecumenische samenkomst in het kader van de Week van Gebed.

In de Week van Gebed van 19 t/m 26 januari wordt door het Apeldoorns Beraad van Kerken een oecumenische samenkomst gehouden, op zaterdag 25 januari 19.30 uur in de Lutherse Kerk, Prof. Röntgenstraat.

Dit jaar zijn de liturgieën en gebeden voor de Week van Gebed voorbereid door de Kerken op Malta.

Het thema is: ”Zij waren BUITENGEWOON vriendelijk voor ons” (Hand.20:2) Missie Nederland en de Raad van Kerken hebben de teksten in het Nederlands vertaald en liedsuggesties gedaan.

Leden van het moderamen van het Beraad zullen voorgaan in de viering van zaterdagavond en er zal gebruik gemaakt worden van de liturgie die de Maltezers hebben aangereikt.

Iedereen hartelijk welkom.

Uitnodiging oecumenische samenkomst in het kader van de Week van Gebed.
Het jaarverslag 2018 is gepubliceerd.