Actueel

Interkerkelijke Paaszang 31 maart 2024


Interkerkelijke paaszang zondag 31 maart

Het Interkerkelijke comité ‘Paaszang Raadhuisplein’ organiseert op zondag 31 maart 2024 voor de 82 ste keer een Paassamenzang op het Raadhuisplein te Apeldoorn, van 08.00 tot 08.30 uur met het zingen van de bekende Paasliederen en een korte meditatie.

Deze jaarlijkse ‘Paasjubel’ is in april 1942 gestart door de gezamenlijke Kerken en het Leger des Heils als daad van verzet tegen de oorlog en bezetting en vanaf die tijd een traditie in Apeldoorn. 
We willen u graag uitnodigen bij deze Paaszang aanwezig te zijn. Samen kunnen we de Paasvreugde uitdragen en elkaar begroeten met de boodschap van Pasen: 
‘De Heer is waarlijk opgestaan’.

Door de renovatie van het Marktplein is het, net als vorige jaar, niet meer mogelijk om te parkeren op het Marktplein. Ook de parkeergarage onder het Marktplein is niet open. 
Parkeren zal dus in de omgeving moeten van het Marktplein, bijv., Stationstraat, Kerklaan, Paslaan of de parkeergarage Orangerie (uitgang Mariasraat).

Actueel

Interkerkelijke paaszang zondag 31 maart
Van 20 t/m 28 januari 2024 is er de week van het gebed van eenheid.
Wij nodigen u van harte uit om met elkaar het 55 jarig bestaan van het Apeldoorns Beraad van Kerken te vieren in een feestelijk samenzijn. 
Hierbij vindt u de eerste nieuwsbrief van JobHulpMaatje Apeldoorn
Het jaarverslag van 2020 is gepubliceerd.
Van de bijeenkomst op zaterdag 26 januari 2019 in de Lutherse Kerk in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid is een kort verslag gemaakt.